Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Garnier Color naturals milyen...

Garnier Color naturals milyen gyorsan kopik a hajból? Mikor festhetek rá újra esetleg?

Figyelt kérdés

Ma festettem be 5.23-mas szikrázó barnával, egyébként sötétbarnás volt a hajam(nem olyan intenzíven sötét már) plusz 3-4 centi lenövésem volt, ami világosbarna. A töve csokibarnás lett, a többi pedig változatlan, mintha mi sem történt volna(egyenletes színt nem vártam, meg csodát), így most olyan, mintha lenövésem lenne ugyanúgy, csak ugye más színű.

Eddig nem használtam garnier hajfestéket, palette volt, középbarna és sötétbarna.

Mennyi idő alatt szokott kopni nektek általában? Heti 2-szer mosnám a hajam.. esetleg 2 hét múlva befesthetném a tőt palette sötétbarnával ? Tudom h nem javasolt ilyn kevés időt várni, de ez csak egyszeri eset lenne.. külföldre utazom 24-én, kicsit szeretnék korrigálni rajta...

2016. márc. 6. 15:49
 1/2 anonim ***** válasza:
0%

A hajfestékek zöme igen káros a szervezetre.

[link]

[link]

Azonban, ha nagyon ragaszkodsz a hajfestéshez, legalább használj ártalmatlan, természetes hajfestékeket, pl.: [link]

2016. márc. 7. 10:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Bocsi, de nem ez volt a kérdés :D és nem is válaszoltál rá.
2016. márc. 7. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!