A vanish bőrre használva okozhat nagy bajt?
Szóval lehet hülyének fogtok nézni, de már arra is gondoltam, hogy fehéríteni szeretném egy helyen a bőröm, mert van egy nagy sötét hegem.
Vettem rá kenőcsöt direkt ilyen hegekre való, de semmit nem használ.
Anya vanishhel mosott és kifehéredett egy helyen az ujja.
Gondoltam testápolóba keverve ezt kipróbálhatnám. Tudom nem fogja eltüntetni, de legalább világosítana rajta.
Az a kérdésem, hogy ha rajtahagyom kaphatok e mérgezést, lesz e bajom azon kívül, hogy lemarja a bőröm. (csak nagyon sik mennyiséget raknék rá.)
Csak gondoltam ez egy alternatíva, nem kell lehülyézni ezért, nincs pénzem orvosilag eltüntetni.
ahahahahahhahahaha
szerintem furodjel egyenesen kifeheritovel, domestos....az meg jobb hahaha :D
nem tudom elkepzelni, hogy ajanlatos lenne vanish-el, vagy mas haztartasi hemiai szerrel kenegetni a borodet. Ha zavar az a heged, inkabb keress meg egy borgyogyaszt, es erdeklodj ott megoldasok utan. ;)
Nem hiaba van feltuntetve a csomagolasokon, hogy IRRITATIV!!
nem kopik le, mivel neki kiszívta, most is olyan neki.
köszi egyébként a válaszokat. nem fogok mostanában Pesten járni, az ország másik végében lakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!