Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Ha a Vanish beszívódik a...

Ha a Vanish beszívódik a bőrömbe az belülről is árthat?

Figyelt kérdés

Szóval lehet hülyének fogtok nézni, de már arra is gondoltam, hogy fehéríteni szeretném egy helyen a bőröm, mert van egy nagy sötét hegem.

Vettem rá kenőcsöt direkt ilyen hegekre való, de semmit nem használ.

Anya vanishhel mosott és kifehéredett egy helyen az ujja.

Gondoltam testápolóba keverve ezt kipróbálhatnám. Tudom nem fogja eltüntetni, de legalább világosítana rajta.

Az a kérdésem, hogy ha rajtahagyom kaphatok e mérgezést, lesz e bajom azon kívül, hogy lemarja a bőröm. (csak nagyon sik mennyiséget raknék rá.)

Csak gondoltam ez egy alternatíva, nem kell lehülyézni ezért, nincs pénzem orvosilag eltüntetni.

2016. márc. 5. 21:36
 1/5 anonim válasza:
Ezt ne csináld, veszélyes. Az nem elég baj, hogy lemarja a bőröd?
2016. márc. 5. 21:55
 2/5 A kérdező kommentje:
de annyit kibírnék, ha csak annyit csinálna. nyilván le fogja marni valamennyire, ha rajta hagyom, de ha fakulna valamennyit jó lenne. utána úgyis begyógyulna, nem töményen akarom rátenni. ha ez hatásos mindenképp kipróbálnám csak félek, hogy ez belülről okozhat e rosszat, ha beszívódik. mondjuk valami szerv károsodást.
2016. márc. 5. 22:02
 3/5 anonim ***** válasza:
Inkább vegyél bőrradírt, és ha kitartóan radírozod vele a bőröd (nem 1-2 hétre gondolok), akkor mindig szépen leradírozod a felső réteget, alulról nő felfelé a friss bőr, egy idő után nagyrészt "le fogja dobni" a sötétet.
2016. márc. 5. 22:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne csináld! Bőrfehérítésre a legjobb az uborka pakolás, és az legalább természetes.
2016. márc. 6. 10:27
 5/5 A kérdező kommentje:
az uborka nekem semmit sem ért. a citromlé ami ért valamit, de az is töményen.
2016. márc. 6. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!