Melyik hajvasaló ami bevált?
Figyelt kérdés
Nekem az új hajamnál a belissima creativiti nem viszi ugyan úgy marad:S
ezért újjat szeretnék. Ajánlat?:D Tipp? Mit használnak leginkább a fodrászok? Heeelp :D
2010. ápr. 1. 21:37
1/11 anonim válasza:
Mindegy, csak Remington legyen :)
2/11 anonim válasza:
4/11 anonim válasza:
ha igazán jó vasalót szeretnél akkor egy fodrászkellék üzletben nézelődj. Én is onnan kaptam egyet és később derült ki hogy a 2 fodrász ismerősömnek is olyanja van. Szóval nem lehet rossz xD
6/11 anonim válasza:
Remington a legjobb, viszont eléggé roncsolja a hajat, mert nagyon forró.
Nekem olyan van, amit Hajas László reklámoz, imádom <3
8/11 anonim válasza:
Remington sz.rrá töri a hajat, még a legstrapabíróbb hajakat is. Legjobbak: GaMa, Wella.
9/11 anonim válasza:
Vidal Sasson!!! 3 éve használom hetente a ráadásul festett hajamra és a minap mondta a fodrászom, hogy nagyon kevés embernek van ennyire egészséges haja mint nekem.Egyébként ez a vasaló úgynevezett turmalin-kristályos bevonattal is rendelkezik. Lehet, hogy emiatt jobb, mint a többi.
10/11 anonim válasza:
Vidal Sassoon.Nagyon szeretem és nem is volt drága.Nekem a remington tépte a hajamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!