Mit kezdjek férfiként a szemöldökömmel?
Én pont így voltam vele régebben. Aztán elmentem kozmetikushoz, aki kiszedte mindenhol egy picit vékonyabbra, és adott neki egy kis formát. :) Mindezt csak annyira először, hogy ne legyen hirtelen nagy változás. Két hetente járok, és egy darabig minden alkalommal egy picit vékonyabbra szedte és férfiasan íves formára igazította. :) Nekem is könnyebb volt így megszokni. :) Azóta pedig tartja a kialakított formát és vastagságot, sokkal rendezettebb barátságosabb és fiatalosabb ábrázatom van azóta. :) Múltkor néztem régebbi eredeti szemöldökös képeimet, és a mostanival összehasonlítva ég és föld a különbség. Az 5 évvel ezelőtti képen szinte öregebbnek nézek ki, mint most. Most majdnem fele olyan vékony, és enyhén hegyes is a vége, régebben pedig egy nagy bozont volt. :) A tapasztalatom pedig az, hogy a csajok úgyis észreveszik a változást, de teljesen pozitívan fogadták, többen megdicsérték, hogy jól áll, sokkal jobban, mint az eredeti. :)
Vegyél erőt magadon, és menj el te is kozmetikushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!