K1zs kérdése:
A fiúknak miért szőrös a mellbimbójuk körül?
Figyelt kérdés
A másik kérdésem, hogy miért nő mellkasszőr?2016. márc. 4. 21:47
2/12 anonim válasza:
Az evolúció maradéka. Még pár 100 év és eltűnik.
3/12 anonim válasza:
Hogy melegítse a bunda a férfit amikor megy mammutra vadászni.
A nő otthon van a barlangban neki nem kell.
5/12 anonim válasza:
egyáltalán a flrfiaknak miért van mellbimbójuk?
6/12 anonim válasza:
Nőknek is szőrös, csak szerencsés esetben szőke és gyengébb, mint a pasiknál vagy ha mégsem, akkor eltávolítják.
7/12 anonim válasza:
Én lány vagyok és nekem is szőrös.
8/12 anonim válasza:
Mert rendszertanilag emlősök vagyunk.
9/12 anonim válasza:
Mindenkinek nőnek a mellbimbója körül szőrszálak, emberek, nézzétek már meg :D Csak a nőknek többnyire halvány és vékony, a férfiaknak meg többnyire erősebb, némelyiknek az egész mellkasa. De ez teljesen természetes, és férfias, hogy szőrösebbek. Miért, Téged ez zavar??
10/12 anonim válasza:
Nekem nem csak a bimbim körül pelyhes, hanem alatta is, az egész cici... de csak nagyon közelről venni észre. Ez probléma lehet vagy természetes ??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!