Lehet valami baja a fejemnek, ha nem húzok sosem sapkát, csak legfeljebb kapucnit?
Figyelt kérdés
Ha már 8 fok van, vagy fölötte, általában nincs semmi a fejemen. Reggel is csak legfeljebb 1-2 percig vagyok kint, amíg várok a buszra. A megálló szerencsére itt van 30 méterre. Ha minimum 5 percig kell a szabadban lennem, és hideg is van, akkor azért felhúzom a kapucnit, de a sapkát valahogy nem tudom megtűrni. Pár másodperc után már viszket, izzad, minden bajom van, legszívesebben letépném magamról. Azt hallottam, hogy kihullhat a haj, ha megfáznak a hajhagymák, de én nem érzem, hogy fázna.2016. febr. 29. 19:44
1/2 anonim válasza:
Mi bajod lenne?
Csak akkor húzom fel a kapucnim, ha esik a hó vagy mínusz fokok vannak és jéghideg van.
Pedig én fázós vagyok.
2/2 anonim válasza:
A kapucni gyakorlatilag sapka. Attól még, hogy egybeszabták a kabáttal, ugyanazt a funkciót tölti be, melegen tartja a fejed körül a levegőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!