Szerintetek milyen a hajam "egészségi állapota"? (Kép)
Figyelt kérdés
Szerintem már rá férne egy kis vágás. Egyébként szerintetek milyen állapotban van?
2016. febr. 28. 00:41
1/13 A kérdező kommentje:
Kivasalva ilyen (kicsit régebbi kép, a fent linkelten már hosszabb)
2016. febr. 28. 00:46
2/13 anonim válasza:
Szerintem teljesen jó. Gyönyörű hajad van:)
3/13 anonim válasza:
Szerintem szép, én nem vágnék belőle ha nem muszáj :)
4/13 anonim válasza:
Szerintem már hosszú. Olyan régimódi látszatot kelt. 22/f. :D
6/13 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, csúnya. Az ilyen lányok hidegen hagynak. Ne fesd, és adj neki volument, hogy legyen mit túrni. Ne legyen ilyen kiábrándítóan lenyalt.
7/13 anonim válasza:
Gyönyörű hajad van, mit megadnék ilyen hajért, szép, fényes és ránézésre selymes és nem durva tapintású. Az én hajamon látszik, hogy festve lett, és most olyan a tapintása is, mintha parókát fognék. Nagyon elrontottam a hajam. :/
A tiéd viszont tényleg szép, vigyázz rá, és le ne vágasd, maximum a végéből egy picit, de nem tűnik annyira töredezettnek. :)
Megkérdezhetem, hogy mivel ápolod, mitől lesz ilyen szép fényes és élettel teli a hajad? :)
8/13 anonim válasza:
Utolsó, nem tudom hogy te vak vagy vagy mi, de ez egyáltalán nem szép haj, és nem is egészséges. A mű dolgokat látod fényleni rajta. Mint egy műanyag, nem haj. És formája sincs. Olyan, mintha egy derékig érő hajat lefújtak volna festékszóróval.
10/13 A kérdező kommentje:
Sajnos eléggé lelapuló. Végéből kicsit vágatok. Használok rá hajmosás előtt valamilyen pakolást, akár házit vagy csak kókusz/ricinus olajjal bekenem. Hagyom pár órát, kétszer megmosom samponnal, aztán balzsam. Szárítás előtt hővédő, utána hajvégápoló. Ha vasalom vagy gondörítem, akkor hajhabés hajlakk is.
2016. febr. 28. 10:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!