Házilag hogyan világosíthatom a hajam?
Sziasztok. Szőke hajam van eredetileg, kb másfél - 2 éve festem. Eleinte gesztenyebarnára (garnier) ami a végén szonte teljesen vörös volt, majd a sötétbarnára váltottam (palette), amitől szinte teljesen fekete lett a hajam, a fényben Coca Cola színű, kisebb bordós árnyalattal.
Egy ideig tetszett a szín, de túl sötét a bőrömhöz, ezért kipróbáltam a c vitamonos, aszkorbinsavas pakolást. Eleinte sokat szívott a hajamon, de később bevörösített.
Alul a tövénél, nem látszik hálostennek szőke lett, de a teteje vöröses fekete. A töve felül pedig megy át teljesen vörösbe, ami vegyül a szőke lenövésemmel. Ilyen most.
Fodrászhoz nem szívesen mennék. Párszor elcseszte már a hajam és nem szeretem ha mások nyúlkálnak a hajamhoz.
Most egy szép középbarnát szeretnék elérni (ilyen Beyoncésat) ha sikerülne, nyáron rakatnék bele egy kevés szőke melírt.
Tehát. Feketés-vörös színből hogyan varázsoljak közép-világos barnát? Nem kéne nagy árnyalat változás, így kezdésnek, egy erőteljes középbarnának is örülnék.
Szőkítőporral lehetséges ez? Hogy világosítok rajta pár árnyalatot? Majd befestem világosbarnával (ami a palette esetében sötétszőke). Így eltünhet a vöröses árnyalat? Előre is köszi a segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!