Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne egyenesebé...

Hogyan lehetne egyenesebé csinálni a hajam?

Figyelt kérdés

A lényeg az ha meg is mosom a hajam nagyábból 5 órával később kiegyenesedik azzal nincs gond de úgy összegubancolódik, hogy nem lehet kifésülni mert külömbe tépné..

Derékig érő hajam van s a egész hajamban állnak össze a gubancok így szinte már kise fésülöm vagy külömben kitépne egy csomó hajszálat hajmosás után kifésülöm gond nélkül de az nem marad úgy.

Kérlek segítsetek vagy agyatok tippeket.

2016. febr. 20. 20:26
 1/1 anonim válasza:

Szia! (Eloszor is bocsiva nevem miatt,mar 3 eve elmultam 15,akkor jo 'bulinak' es viccesnek tunt ez a nev.

Nagyon figyelj oda a hajmosasra,mert talan az a legfontosabb most.A vizes hajat ne tepd a fesuvel,inkabb ovatosan lentrol felfele bontsd ki.Hajvasallot nem ajanlom minvel mar 4 eve hasznalom es lasd..nagyon el van roncsolodva,a szerkezete tonkrement.De ha hasznalod minimalisan + hovedo spray/krem..

En ugy szoktam,hogy ne gondorodjon be,hogy hajat mosok,majd becsavarom torolkozobe,kicsit hagyom had szivja be.Majd par percet hagyom megszaradni,majd felkotom.(jo magasra)

Mikor mar felig meddig megszaradt megszaritom + korkefevel kifesulom.Maaaajd johet a hajvasalo.

Probalj ki hajkiegyenesito balzsamot (bar nekem nem valt be)

2016. febr. 20. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!