Valaki ajánlana nekme egy kevésbé káros szőkítőport?
Figyelt kérdés
Szaisztok.! Valaki ajánlana nekme egy kevésbé káros szőkítőport? Illetve, hogy hol tudnom beszerezni,és hogy 'milyen'időközönként lehet használni, köszönöm.2016. febr. 19. 11:56
1/5 anonim válasza:
Mit szeretné szőkíteni? Nem mindegy,hogy pihés vékony szőrt,vagy erős,vastag feketét. Én egy fodrászkellékesnél szoktam venni,fogalmam sincs a márkájáról,de eddig mindegyik jó volt. Én a karomon,kéz és lábfejemen, lábujjamon,hasamon használom. 3 hetenként,de igazából attól függ,hogy menyire kezd el visszasötétedni.
2/5 A kérdező kommentje:
Uhristen.! :D Ezt szerintem te se gondoltad komolyan amit irtal..! Else hiszem, h van olyan aki a "kezet,labat szokiti.." xdxd
Szerintem eleg egyertelmu, h a SZŐKÍTŐPOR hajra kel.. ha valaki VILÁGOSÍTANI szeretné a haját..!
2016. febr. 19. 17:37
3/5 anonim válasza:
A legszuperebb szőkítőporral is tönkre lehet tenni bármilyen hajat, úgyhogy nem ezen múlik, hanem a szakértelmen.
4/5 anonim válasza:
Az írásodból ítélve max tini vagy, a hajszőkítéshez meg hozzáértő tapasztalt fodrász szükséges, mert leéghet a hajad tőle teljesen. Olyan meg nincs hogy kevésbé káros szőkítő, minden szőkítés árt a hajnak. Ezért kell jó fodrász, aki tudja mit csinál, és vannak hajvédő szerei is. Szóval fodrászt keress, szőkítőpor helyett.
5/5 A kérdező kommentje:
Szóval 'kedves'utolsó.!
1: nekem te ne osztgassál tanácsokat, hogy én mit/hogy/kit keressek.!
2: nemvagyok tini, de nem fogok kifizetni egy alkalom szőkítésért 20000ft. ;) Remélem ez így világos, és igen, igen ennyibe kerül, mert megkérdeztem nem egy fodrászt, ha nem tudsz szőkítőport ajánlani, görgess tovább drága, ne itt trolkodjál, köszönöm, Szép Napot.! :)
2016. febr. 21. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!