Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanás ellen? (info lent)

Pattanás ellen? (info lent)

Figyelt kérdés

A hátam teli van pattanással,elég nagyok és elég heges is (a pattanás után marad barna folt) .

Tanácsot várok mit tehetnék,kinek mi vált be.

Patikábol esetleg krémek érdekelnek vagy házi praktikák,netről nem szivesen rendelek krémeket.

Elvagyok keseredve,nem tudom mit tehetnék.

Zöld teát iszom gondoltam hogy az picit ki pucol a méreganyagoktól de semmi változás és már rég iszom.

Sem az arcom sem másol nincsennek pattanások.

2016. febr. 16. 21:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Kozmetikushoz menj el :)

En olyan kesztyűt hasznalok, aminek valami olyasmi a felülete, mint a szivacsnak az 'erosebb' fele ( remelem erted :D en DM-ben vettem)

2016. febr. 16. 21:59
 2/3 anonim válasza:
17L nekem az arcszesz vált be. Este arcszeszes vataval bekenem a pattanást és ezt kb két napig csinálom. A magas alkohol tartalma miatt leszárítja a pattanást. Zsíros a bőrtípusom de nekem ez bevált
2016. febr. 16. 22:08
 3/3 anonim ***** válasza:
Differin, Akneroxid és hasonló krémek, de a pattanásokat nem elég külsőleg kezelni, akárhol is helyezkednek el az ember testfelületén. Ha sok van és nagyok is, akkor bőrgyógyász mindenképpen. Elsőre talán helyileg kezelteti majd, és ha az nem használ, akkor gyógyszeres (belsőleg) kezelést fog alkalmazni. Ahelyett, hogy az itt elolvasott állítólag bevált praktikákat próbálod meg használni, inkább bőrgyógyászhoz menj a problémáddal. Nem a szolárium, a fogkrém, a szódabikarbóna, a zöld tea és többi ilyen „házi csodaszer” fog segíteni, hanem egy normális bőrgyógyász. Ezt a saját negatív tapasztalatból mondom neked. Én kb. 15 év után mentem el orvoshoz, és nagyon bánom az elvesztegetett időt. Mindent kipróbáltam én is, igaz nekem az arcbőröm volt csúnya, de kaptam rá gyógyszert és minden rendben jött.
2016. febr. 21. 03:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!