Sebek vannak a fenekemen, mit tegyek? 16/L
Kérdező, ha egy pasi, vagy bárki kér képet a fenekedről, ESZEDBE NE JUSSON képet küldeni neki!!!
17/L
Mekkora retard vagy 3-as!
Esetleg valamivel szörteleníted, azért pattogsz ki? Ha nem akkor óvatosan a gyógyszertárakban kapható alkohollal fertőtlenítsd le. Esetleg ha tudod, tükörrel ha a szőrtüszőben van szó, szedd ki. Ha csak seb van ott, kend be vékonyan neogranormonnal (hámosító) :) Én is így szoktam őket kezelni, bár nekem szerencsére a popsimon nem jönnek.
Nem pattogok és nem vagyok retard!
A retard TE vagy, saját magad minősíted le alpári, primitív beszólásoddal!
Azért nem illene képet kérni, mert visszaélhetnek a kérdező képével, ami jogokat sért!
Ezt nem tudtad?
Azok a lányok, akik NEM mutatnak képet, ők is olyan retardáltak akkor, mint én???
Mit képzelsz magadról???
Fékezd magad!
Ami nekem bevált, az a körömvirág krém, de sokáig masszírozd be a bőrödbe, hogy tényleg beszívódjon.
De jó lehet még az aloe vera gél is.
Köszönöm a tanácsokat, kipróbálom őket, és remélem bevállnak. Tényleg nagyon hálás vagyok:)
És abban igazad van, kedves 3. kommentelő, hogy rossz döntés lenne képet küldeni akárkinek:)
:DD
A pattogást nem rád mondtam, hanem a szörtelenítés után keletkezett bőrfelszínre nyuszika.
Legalább ne írtad volna előtte, hogy "3-as, mekkora retard vagy!"
Ne legyél már ilyen csicska!
Akkor nem értettem volna félre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!