Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Sebek vannak a fenekemen, mit...

Sebek vannak a fenekemen, mit tegyek? 16/L

Figyelt kérdés
Egy hónappal ezelőtt 4-5 pattanás jelent meg a fenekemen. Sajnos hajlamos vagyok elkaparni a pattanásaimat, ezért most sebek vannak a helyükön, és nem akarnak elmúlni. Nagyon szeretném ha megint normális lenne a bőröm, mert elég kínos lesz, ha nyáron esetleg strandra megyek :/

2016. febr. 16. 14:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Kezeled valamivel a pattanásaidat ? És a sebeket ?
2016. febr. 16. 14:53
 2/11 A kérdező kommentje:
Egy gellel de nem nagyon segit :/
2016. febr. 16. 15:36
 3/11 anonim válasza:
45%

Kérdező, ha egy pasi, vagy bárki kér képet a fenekedről, ESZEDBE NE JUSSON képet küldeni neki!!!

17/L

2016. febr. 16. 16:53
 4/11 anonim ***** válasza:
62%

Mekkora retard vagy 3-as!

Esetleg valamivel szörteleníted, azért pattogsz ki? Ha nem akkor óvatosan a gyógyszertárakban kapható alkohollal fertőtlenítsd le. Esetleg ha tudod, tükörrel ha a szőrtüszőben van szó, szedd ki. Ha csak seb van ott, kend be vékonyan neogranormonnal (hámosító) :) Én is így szoktam őket kezelni, bár nekem szerencsére a popsimon nem jönnek.

2016. febr. 16. 18:02
 5/11 anonim válasza:
53%

Nem pattogok és nem vagyok retard!

A retard TE vagy, saját magad minősíted le alpári, primitív beszólásoddal!

Azért nem illene képet kérni, mert visszaélhetnek a kérdező képével, ami jogokat sért!

Ezt nem tudtad?

Azok a lányok, akik NEM mutatnak képet, ők is olyan retardáltak akkor, mint én???

Mit képzelsz magadról???

Fékezd magad!

2016. febr. 16. 18:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Ami nekem bevált, az a körömvirág krém, de sokáig masszírozd be a bőrödbe, hogy tényleg beszívódjon.

De jó lehet még az aloe vera gél is.

2016. febr. 16. 18:12
 7/11 anonim ***** válasza:
u.i.: Neogranormon is nagyon jó erre a célra.
2016. febr. 16. 18:13
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat, kipróbálom őket, és remélem bevállnak. Tényleg nagyon hálás vagyok:)

És abban igazad van, kedves 3. kommentelő, hogy rossz döntés lenne képet küldeni akárkinek:)

2016. febr. 16. 18:47
 9/11 anonim ***** válasza:

:DD

A pattogást nem rád mondtam, hanem a szörtelenítés után keletkezett bőrfelszínre nyuszika.

2016. febr. 16. 18:52
 10/11 anonim válasza:

Legalább ne írtad volna előtte, hogy "3-as, mekkora retard vagy!"

Ne legyél már ilyen csicska!

Akkor nem értettem volna félre!

2016. febr. 16. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!