Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mitől lehetne szép bőröm?

Mitől lehetne szép bőröm?

Figyelt kérdés
Tini koromban sok pattanásom volt, ezek helyei sajnos látszódnak. Pórusaim is tágak. Mindig vannak apró lyukak a bőrömön. Már sok mindent kipróbáltam, de semmi sem használt. Bőröm inkább száraz, bár a homlokomon most is van pattanás, szóval inkább kombinált a bőröm.

2016. febr. 15. 18:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Olyan géneket kellett volna örökölnöd.
2016. febr. 15. 18:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Persze, mindent megpróbáltál. Biztosan egészségesen étkezel, nem eszel zsíros, cukros, fűszeres ételeket, sok zöldséget és nem túl sok húst fogyasztasz, rendszeresen sportolsz, évente legalább 1x méregtelenítesz, próbáltál már szaunázni, tucatmárkák helyett reggel-este háromlépésben (pl habzó arclemosó, hidratáló tonik,arckrém) bőrtípusodnak megfelelő illat- és egyéb károsanyagoktól mentes termékekkel ápolod a bőröd, heti 1 alkalommal peelingezel. Napi 2 liter vizet, gyógynövény teát iszol. Sajnos ha ezek ellenére sem sikerült, hogy viszonylag szép, ápolt bőröd legyen, próbáld magad elfogadni.
2016. febr. 15. 19:15
 3/4 anonim válasza:

szia en 9 hónapig szedtem a sotretet akkor még álmomban sem gondoltam volna h majd a hegekkel lesz bajom.. letakaritotta az egész testemről a pattanasokat meg aknékat ... most meg persze hogy találtam uj problémát a hegeket..

Amugy meg biztos hogy van valami amivel el lehet tüntetni a hegeket

2016. febr. 15. 19:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Sotretet én is szedtem...Megpróbálok egészségesen élni, nem dohányzom, 1 kvt iszok naponta, sok zöldséget eszek, leváltottam a krémeket, szappanokra, manna illetve olivia. Radírozom az arcom hetente.
2016. febr. 15. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!