Haj hidrogénezés? Help!
Figyelt kérdés
Ha kihidrogénezték a hajamat akkor már nem lesz ugyan olyan színű mint az előtt? Vagy mennyiben fog változni tőle a hajam színe???2016. febr. 12. 22:24
1/7 anonim válasza:
A tövét nem szívják le, az ugyan olyan színű marad, ha viszont leszívják sokkal nehezebb lesz ápolni, az is előfordulhat, hogy soha többé nem lesz olyan puha és rugalmas.
2/7 anonim válasza:
Ha lenő, akkor természetesen ugyanolyan színű és állagú lesz.
3/7 A kérdező kommentje:
És ha a tövét is leszívják?
2016. febr. 12. 22:39
4/7 A kérdező kommentje:
Uhh, rendben van. Köszönöm
2016. febr. 12. 22:39
5/7 A kérdező kommentje:
Csak a fodrászom azt mondta hogy kezdhetek gondolkozni a következő színen-ha megunom a jelenlegit- ,mertmár nem lesz olyan színű
2016. febr. 13. 10:17
6/7 anonim válasza:
Hát az én fodrászom sosem mondott ilyet, már sokszor leszívták és mindig ugyanolyan színe lett, mint előtte volt, ha lenövesztettem. Ami logikus is, mert akármilyen veszélyes anyagot is kensz a hajadra, az csak azt tudja károsítani, ami éppen a fejeden van és nem pedig a még ki sem nőtt hajadat.
7/7 A kérdező kommentje:
Úristen, jólvan akkor. Most nagyon megnyugodtam! Mert nekem ezt tegnap haj leszívás közben(!!!) mondta. És nagyon megijedtem, mert azt mondta hogy ha megunom kezdhetek gondolkozni a következő színen, mert a régi már nem lesz. De akkor jó.
2016. febr. 13. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!