Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nő a hajam nagyon lassan?

P3tő Kriszx kérdése:

Miért nő a hajam nagyon lassan?

Figyelt kérdés
már 1 éve növesztem a hajam de még nemnagyon akar őni undercut hajat akarok ahol a tetején van haj és fel van fogva de 1 éve novesztem full kopaszrol és még mindig nagyon rovid már majdnem felehet fogni de vagy fél év még mindig kellene szerintem valami tipp mivel nőhetne gyorsabban?

2016. febr. 11. 19:18
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Hetente mosd csak ¨Śs egy¨Śl eg¨Śszs¨Śgesen ne vasald masz¨Şrozd a fejb0“2r0‹2d kb 5 percig az ujjadal j¨Žt tesz mert a v¨Śrkering¨Śst gyors¨Ştja”9ý6. Nekem kb majdnem a derakamig ¨Śrt lev¨˘gattam kb 2h¨Žnapja mell felett v¨˘gattam ¨Śs m¨˘r kb n0“2tt vagy 6cm-t . 1h¨Žnapja a haj 1-3centit n0“2.
2016. márc. 5. 18:47
 12/15 A kérdező kommentje:
dede a top knot ra gondolok és koszonom a válaszokat de a ricinus olaj rol nincs véleményetek esetleg?
2016. márc. 5. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Full kopasz után elég nagy váltás lesz :D Arról is hallottam mindenfélét, hol magasztalják, hol szidják, valami jótékony hatása kétségtelenül van, de biztosan nem csodaszer...
2016. márc. 5. 19:19
 14/15 anonim válasza:

Az anyámnak a ricinusolajtól nőtt meg(hátközépből derékig),pedig neki is nagyon lassan nő,szóval ajánlom.A tojással kapcsolatban pedig olívaolajjal keverd a tojássárgát,masszírozd fejbőrbe,és hagyd fenn egy órát.Plusz mikor zsíros,nyugodtan fésüld ki egy szélesebb fogú fésűvel,az jót tesz neki(a zsír csak természetes pakolás)Mindenképp hagyd el a hajlakkot,és az lenne a legjobb ha minden mást is(minden hajformázó cuccot) Azt hogy egy hétig fenn hagyod,nem fogja megköszönni(tönkrevágja a fejbőröd)Ennyi erővel akár újra leborotválhatod,mert mire megnő elmegy a kedved.

A növekedés igazából nem egy egyenletes folyamat.Valószínűleg hirtelen fog megnőni, hogy mikor,és mennyire az a szervezetedtől függ és hogy jól ápoltad-e.Vigyázz hogy ne vidd túlzásba az ápolást, mert az többet árthat mintha egyáltalán nem kezelnéd. Szépen rendszeresen ápolgasd, ne használj kémiai anyagokat samponon és balzsamon kívül(a hajtípusodnak megfelelőket válassz!)és az is fontos hogy egészségesen egyél,igyál sok vizet, és aludj este,ez mindenre pozitív hatással lesz :D

2016. márc. 18. 20:58
 15/15 anonim ***** válasza:

1. Vágasd a töredezett szálakat ,minden hónapban! Lehet,hogy sokan butaságnak vélik,és azt vallják,hogy semmi köze a hajvégeknek a tövekhez. Viszont ezek a beteg hajszálak elszívják,elveszik a hajhagymáktól a tápanyagot. Emiatt nem nő!És a férfiaknak is úgyszintén törik a hajuk ,mint a nőknek!:)

2. Használj ricinus olajat ! Tényleg csodát tesz a hajjal. Pakolás formájában kell felvinni a hajtövekre.

A ricinus olaj mellett még tehetsz a pakolásba olivaolajat , tojást, argán olajat :) Én személy szerint heti 3x csináltam ,és 2 órán át hagytam a pakolást a fejemen.

Remélem segítettem!

2016. máj. 1. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!