Miért nő a hajam nagyon lassan?
Az anyámnak a ricinusolajtól nőtt meg(hátközépből derékig),pedig neki is nagyon lassan nő,szóval ajánlom.A tojással kapcsolatban pedig olívaolajjal keverd a tojássárgát,masszírozd fejbőrbe,és hagyd fenn egy órát.Plusz mikor zsíros,nyugodtan fésüld ki egy szélesebb fogú fésűvel,az jót tesz neki(a zsír csak természetes pakolás)Mindenképp hagyd el a hajlakkot,és az lenne a legjobb ha minden mást is(minden hajformázó cuccot) Azt hogy egy hétig fenn hagyod,nem fogja megköszönni(tönkrevágja a fejbőröd)Ennyi erővel akár újra leborotválhatod,mert mire megnő elmegy a kedved.
A növekedés igazából nem egy egyenletes folyamat.Valószínűleg hirtelen fog megnőni, hogy mikor,és mennyire az a szervezetedtől függ és hogy jól ápoltad-e.Vigyázz hogy ne vidd túlzásba az ápolást, mert az többet árthat mintha egyáltalán nem kezelnéd. Szépen rendszeresen ápolgasd, ne használj kémiai anyagokat samponon és balzsamon kívül(a hajtípusodnak megfelelőket válassz!)és az is fontos hogy egészségesen egyél,igyál sok vizet, és aludj este,ez mindenre pozitív hatással lesz :D
1. Vágasd a töredezett szálakat ,minden hónapban! Lehet,hogy sokan butaságnak vélik,és azt vallják,hogy semmi köze a hajvégeknek a tövekhez. Viszont ezek a beteg hajszálak elszívják,elveszik a hajhagymáktól a tápanyagot. Emiatt nem nő!És a férfiaknak is úgyszintén törik a hajuk ,mint a nőknek!:)
2. Használj ricinus olajat ! Tényleg csodát tesz a hajjal. Pakolás formájában kell felvinni a hajtövekre.
A ricinus olaj mellett még tehetsz a pakolásba olivaolajat , tojást, argán olajat :) Én személy szerint heti 3x csináltam ,és 2 órán át hagytam a pakolást a fejemen.
Remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!