Hajpótlás, varrás, forrasztás, mennyibe kerülnek az ilyenek és melyik eljárás jobb vagy biztonságosabb?
Sziasztok!
Sajnos elkezdett ritkulni a hajam...és nem tudom, mennyire hullik még ki. A fejtetőmön látszik azért, de ha ügyesen megigazítom és bíbelődöm vele, nem látszik annyira. Gondolkoztam a hajpótláson, persze nem mostanában szeretném még.....érdekelne, hogy milyen eljárással csinálják és mennyire költségesek. A hajat pl. nekem kell megvennem? És hogy megy ez? Igazi hajat kell vennem? Az is érdekelne, hogy mennyi idő múlva kell kiszedni meg ilyenek.Akinek volt már ilyen varrása, forrasztása írna a tapasztalatairól? Előre is köszönöm :)
28/L
Ha hullik a hajad keresd a problémát belülről.
Eszel-e vitaminokat? A,E,F,B a legfontosabbak.
Eszel-e elegendő fehérjét?
Iszol-e elég folyadékot?
Van-e valamilyen gyulladásos betegséged?
Van-e lyukas fogad?
Szedsz-e erős gyógyszereket, antibiotikumot?
Sokat stresszelsz vagy rendben van a lelki világod?
Megfelelő sampont használsz vagy valami bóvlit?
Kipróbáltál-e már professzionális hajvitamin ampullákat?
Ha az amúgy is erősen hulló hajadhoz póthajat is rakatsz, a maradék hajadat húzni fogja a súly és még jobban hullani fog, tehát nem ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!