Transzlány vagyok és növesztem hajam. Szerintetek mi az a hosszúság, amiből szép kontyot lehet készíteni?
Figyelt kérdés
2016. febr. 9. 21:23
1/7 anonim válasza:
Hmm ha a válladig ér akkor szerintem már megoldható. Léteznek azok a szivacs fánkok vagy mik amiket a kontyba szoktak tenni, hasznos tud lenni
2/7 A kérdező kommentje:
A vállamig még nem ér, még nem olyan hosszú. Kell még 2-3 centi.
2016. febr. 9. 21:35
3/7 anonim válasza:
ilyet pl egész rövidből készíthetsz
https://www.youtube.com/watch?v=Gc7LUguPW3I
hasonló ez is
Ha könyökig ér a hajad akkor meg aztán majd mindenfélét faraghatsz belőle :)
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Ne haragudj a kérdésért, de a transzlány az mi is tulajdonképpen? Az az amikor fiúnak születtél és lánynak érzed magad és úgy öltözöl, sminkelsz, stb.?
6/7 A kérdező kommentje:
Igen, az.
2016. febr. 10. 14:57
7/7 anonim válasza:
Amúgy miért írtad ide, hogy az vagy? Nem mindegy a kérdés szempontjából? Na mindegy :D
Szerintem, hogy könnyen lehessen szép kontyot csinálni kell legalább 20-25 centis haj...bár rövidebből is lehet, de ott nincs annyi lehetőség.
Igaz, ezek nem kontyok, de talán jól jöhet:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!