Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tettetek a zsíros haj ellen?

Mit tettetek a zsíros haj ellen?

Figyelt kérdés

Szeretném elolvasni mások tapasztalatait, egy kis pozitív erőt összegyűjteni.

Az évek alatt tönkrement a hajam, meg egy kicsit apai ágról örököltem a "zsírosodást". Második nap már általában látszik. Szóval mikor elegem lett ebből szódabikarbóna és almaecetes biosamponnal kezdtem el kezelni körülbelül nyár óta. Kisebb-nagyobb kihagyással. Nemcsak ezzel mosom, nem akarom, hogy száraz legyen a fejbőröm. Többnyire pozitív a hatás, csak egyre türelmetlenebb vagyok, hogy mikor fog végre megjavulni. Én már a két napos zsírmentes hajnak is nagyon örülnék.

Egy héten, ha megyek akkor háromszor vagy kétszer mosom meg. Használok rendes sampont is, csak néha olyan, mintha hozzászokna a fejbőröm. Eleinte mintha jó lenne, aztán mintha megszokná és nem érne semmit.

Szóval igazából arra lennék kíváncsi, hogy ti még mit tettetek ellene és hogy sikerült -e elérni a célt.

Vagy hogy mit tegyek, hogy minél hamarabb helyrejöjjön a fejbőröm. A hajkefét például ti mivel tisztítjátok és milyen sűrűn?

2016. febr. 8. 19:09
 1/1 anonim ***** válasza:
heti egynél gyakrabban nem mosom,s csalán teában mosom.
2016. febr. 8. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!