Teli vagyok pattanásokkal. Mit tegyek? Szombaton lesz fotózásom :S
Figyelt kérdés
Szombaton lesz az első portfolió fotózásom és most kijött rajtam egy nagycsomó pattanás. Szinte teli van a fejem.. Sósborszesszel kenegetem(dianna)... javult az eredmény egy kicsit de nem sokat még... mit tegyek... ???? mit ne egyek? és miket egyek inkább?2010. márc. 29. 20:45
1/2 anonim válasza:
Több mód is van, vagy akár mindet is csinálhatod :P : menj el kozmetikushoz ; aludd és pihend ki magad (ez nála sokszor beválik :P ) ; ne egyél chipset és túl sok csokit, a zsíros kaják kihozhatják..
2/2 anonim válasza:
Hagyd, majd a sminkes megoldja... Arra figyelj, hogy ne száradjon nagyon ki, meg ne kezdjen el hámlani a bőröd. Smink+photoshop csodákra képes. Retusáltam már olyan lányt is, aki az ügynökségi fotója óta 10 kilót felszedett, és így csináltak róla reklámfotót, szóval ne edd magad egy kis pattanás miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!