Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Lányok kell valamit változtata...

Lányok kell valamit változtatatnom a hajamon?

Figyelt kérdés

Milyen stílus állna jól nekem?

[link]

2016. febr. 1. 19:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Kelleni nem kell :D

Olyan hajat válassz, amivel jól érzed magad, ami a személyiségedhez illik. :)

Mondanám, hogy növeszd meg hosszúra, de az valszeg nem te lennél...

2016. febr. 1. 20:28
 2/14 A kérdező kommentje:

De a hosszú nem áll olyan jól. Vagyis milyen hosszúra gondolsz? :D

A nagy az így állt:

[link]

2016. febr. 1. 20:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Óóó, hát ez nem is hosszú :D

Én ilyenre gondoltam:

[link]

vagy hosszabbra:

[link]

De nem hiszem, hogy nagyon magadénak éreznéd ezeket a hajakat, ezért is mondom, hogy olyat válassz, ami neked tetszik :)

2016. febr. 1. 20:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Tyú na hát igen ez már hosszú. :D Nekem az ilyen is tetszik amit linkeltél, csak az a baj még növesztem nem lesz olyan átmenet ami jól állna. Mármint tudod arra gondolok, hogy nő-nő és közbe ilyen lomb hajam vagy hogy hívjam lesz és mielött megnőne olyan hosszúra sehogy se állna félhosszún pl.
2016. febr. 1. 20:53
 5/14 anonim ***** válasza:
Szerintem a félhosszút is lehet úgy formázni, hogy jól álljon, pl. máshogy szárítod, vagy waxolod, kísérletezel, melyik módszer milyen...:)
2016. febr. 1. 21:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Waxot még nem is láttam. :D Hogy kell használni?
2016. febr. 1. 21:51
 7/14 anonim ***** válasza:

Csak szétoszlatod az ujjaidon, és úgy csinálsz, mintha "fogdosnád hajad végét" :'D Szóval nem rákened, csak nem durván belefésülöd...nem tudom értelmesebben elmagyarázni :D

Rövid hajnál valahogy így működik:

https://www.youtube.com/watch?v=Xjoj0aA6ZLc

A hosszú hajnál talán látványosabb az eredmény:

[link]

Kisebb tincsekbe fog összeállni, de nem tűnik zsírosnak.

2016. febr. 1. 21:58
 8/14 A kérdező kommentje:

Hosszúval ez is tényleg jobb! :D

A hajhabbal kapcsolatban mik a tapasztalataid? Mikor és hogy kell használni? Zselé helyett vagy mellett lehet használni? Ha össze hajhabozom a fejem akkor megszárad és fésüljem formára vagy hogy van ez?

2016. febr. 1. 22:07
 9/14 anonim ***** válasza:

Fúh...összeszedem a gondolataimat...szóval:

Én volumennövelőt szoktam használni, ami hab formájú, akkor gondolom hajhabnak számít. Azt vizes hajra ajánlatos felvinni, és azzal együtt megszárítani.

Hajzselét még nem használtam, hajlakkot viszont igen, az praktikus tud lenni, főleg vékony szálú hajnál, ami hamar lelapul.

Amúgy szerintem nincs olyan, hogy valamit valamivel "kell", vagy "nem szabad" használni, szerintem érdemes mindenkinek a saját hajtípusához igazítania, hogy mennyire/hogyan halmozza a termékeket...

Remélem segítettem :)

2016. febr. 1. 22:22
 10/14 A kérdező kommentje:
Igen és elég sokat is segítettél! Köszönöm szépen! :)
2016. febr. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!