Hogyan kell alkalmazni a ricinusolajt hajra?
szia!
én úgy csináltam hogy 3 kanál ricinusolajat és 1 kanál olivaolajat felmelegítetten és felkentem a hajtövemre és ami maradt azt eloszlattam a hajam többi részén.éjszakára is rajtahagytam a hajamon.az eredmény még nem látszik nálam mert még csak 2 szer használtam.
ja és:kenés után fólia-nejlonz.-sapka
és mikor lemostam akkor 3X kentem rá sampont , am nem kell megijedni hogy ragacsos mert miután tettél rá sampont akkor már sokkal könnyebb lesz lemosni:)
remélem segítettem és érted is amit írtam:)
szia, 16/l
Én a pakoláshoz teszek még olíva olajat, vagy sima étolajat + még 1 tojássárgáját. Az első két pakolást este tettem fel, és reggel vagy déle. mostam le, hát necces volt. De megoldható: zuhanysapi, plusz még rá sapi! :) Ma a 3. pakolást 3 óra hosszáig hagytam rajta. Ez is elég neki!
Én inkább a tövére teszem, mivel növeszteni akarom. De általában mindig jut mindenhova!
itt olvasgass róla! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!