Mitől nő 1 hónap alatt 10 centit a haj?
Figyelt kérdés
Azért kérdem, mert valahol olvastam hogy valakinek ilyen sokat nőtt 1 hónap alatt. :O2010. márc. 28. 18:59
2/8 anonim válasza:
Tuti nem, az csak póthaj, máshogy nem is lehetne megoldani, hogy annyival hosszabb legyen 1 hónap után.
3/8 anonim válasza:
ahogy elolvastam a kérdésedet hirtelen az ugrott be. "Jesszusom szegény lány" Azt hittem neked ilyen gyorsan nő és nem tudsz mit tenni ellene, de ez kb 1 mp-ig tartott, hamar rájöttem, h másról van itt szó :)
Havi 10 centi? Olyan nincs...
4/8 A kérdező kommentje:
de hát mégis valaki sztem ezen az oldalon írta hogy valamitől 10 centit nőtt neki 1 hónap alatt
2010. márc. 28. 19:18
5/8 anonim válasza:
az a valaki nem ismerte a vonalzót xD
7/8 A kérdező kommentje:
na az lehet nem ismerte a vonalzót!xD
így már azért érthetőbb XD
2010. márc. 28. 19:41
8/8 *Szandy* válasza:
Anyáám ... xD
Én is azt hittem hogy neked nő a hajad 1 hanapba 10 cm.
olyan biztos hogy nincsen
szerintem eltévezti 10 mm.
és ott a pont nem ismeri a vonalzot !:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!