Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy kell hajat satírozni?

Hogy kell hajat satírozni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném megtudni, hogy hogy kell sötétbarna hajat besatírozni? Hány árnyalattal térjen el? lehet a sötétbarnába platinaszőkét csinálni?
2008. szept. 17. 19:24
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Biztos hogy nem lesz platina szőke elsőre. A satir pedig egy fodrász eljárás nem nagyon ajánlom házilag elkésziteni.
2008. szept. 17. 20:06
 2/8 anonim ***** válasza:
81%
Sztem az nagyon ronda lenne. A satír akkor szép, ha csak pár árnyalattal tér el az alapszíntől. Én amúgy sem tartom szépnek, ha sötét hajba raknak világos színt, pláne platinaszőkét.
2008. szept. 17. 20:09
 3/8 A kérdező kommentje:
De hogy kell megcsinálni?
2008. szept. 17. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
75%
Nem lehet homemade! Ha szeretnéd: irány a fodrász!
2008. szept. 17. 20:18
 5/8 A kérdező kommentje:

Egyik ismerősöm kért meg rá hogy csináljam meg, és én pedig szeretném neki megcsinálni, mert tetszik a csaj ;)

Ezzel udok néla 1 jó pontot szerezni ;)

Ezt nem alufóliával kell csinálni?

2008. szept. 17. 22:51
 6/8 anonim ***** válasza:
82%
Dzsíííízösz:O Nem adnám a hajm apasi kezébe.Pláne oylanéba aki abszolult nem ért a fodrászathoz. és arra nem gondoltál h ha elcseszed de piszkosul, mitlyen JÓÓ pontot szerzel a csajnál???
2008. szept. 18. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
58%
igenyes csajszi lehet:)))))))) szerintem nem szerzel jo pontot....esetleg azzal ha fizeted neki a fodraszt
2009. márc. 1. 20:37
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia!

Gumikesztyűben munkálkodj és terítsd le magad, hogy ne a ruhádra menjen. 6-os vagy 9-es hidrogénperoxidot keverj össze Kallos szőkítő porral. A hajadból nagyon vékony tincseket (pár mm-nyi) válassz le fésüvel, ne túl közel egymáshoz (több centire), kockákban haladj az elválasztásoknál. Amikor bekentél egy tincset, arra tegyél előzőleg ollóval vágott kocka vagy téglalap alapúra alufóliát és azzal hajtsd vissza a hajad tövéhez, elválasztva a többi hajadtól. Ne túl szorosan de biztosan nyomd rá, ha nem tartja, akkor kis csattal rásegíthetsz. Először középen csináld fentről lefelé majd a két oldalt, szintén lentről felfelé haladva. 20 percig hagyd rajta miután végeztél, mosd le bő vízzel és balzsamozd be. Ne ijedj meg ha kicsit sárgás lesz, szerencsére nyár van, a Nap kifehéríti. Célszerű nyaralás előtt csinálni, akkor természetesen lesz egész világos és még nem is ártasz a hajadnak sokat.

2009. júl. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!