Vízesés fonást hogyan lehet készíteni OLDAL VÁLASZTÉK NÉLKÜL?!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nagyon tetszik a vízesés fonás de sajnos sosem azt adja vissza, ami az elképzelésem. Eléggé zavar hogy a képeken gyönyörű hatást ad, nekem meg az Istenért sem sikerül. Tudna valaki ajánlani tippeket, hogyan tudnám megoldani ?! A válaszokat előre is köszönöm !2016. jan. 24. 21:48
1/5 anonim válasza:
Nem voltál valami túl konkrét...
Oldalválaszték nélkül is el lehet készíteni. Egészen körben is lehet vezetni. Nem nagy ördöngösség.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem. Esetleg tudnál segíteni abban, hogy hogyan tudnám megvalósítani ? Nekem nem sikerül ..
2016. jan. 25. 18:55
3/5 anonim válasza:
Youtube-on ezer meg egy tutorial van. Én ezt a csatornát szoktam nézni (leszűrtem neked a waterfall braid-re), nagyon jól magyaráznak:
https://www.youtube.com/user/CuteGirlsHairstyles/search?quer..
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Esetleg valakinek valami egyéb tipp ?
2016. jan. 27. 13:33
5/5 anonim válasza:
De milyen tipp kell? Fogod, megnézed a tutorialt (az előző jót linkelt) és nekiállsz!
Hogyan máshogy tudnánk segíteni, ha 1) nem raksz képet, hogy mire jutottál, 2) nem vagy képes leírni, hogy hol akadsz el...?
Nem vagyunk látnokok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!