Miért nem nőhet egy bizonyos hosszon túl a hajam?
3 éve döntöttem el,hogy hosszú hajat szeretnék.Nem is vágattam azóta más fazont,csak frissítő vágást szoktam alkalmazni.(maximum 4-5 cm minusz).Nem festem,nem is töredezett.A hátam közepéig ér,de már vagy 2 éve.Különben erre a hosszra nagyon gyorsan megnőtt.
Miért állhatott meg a növés?
Tipeket esetleg tudnátok írni?
Hajpakolás amitől nőhetne vagy esetleg valami más?
A válaszokat előre is köszönöm!
Ezt kihagytam és fontos lehet:
A hajam minősége a vastagszálú és a vékony között van,teljesen normális.
A texturája hullámos.
A hajszálnak van egy élettartama, utána kihullik. Tehát maximum addig képes nőni. Ha lassabban nő a hajad, vagy alapból rövidebb az élettartama, akkor az pech.
4-5 centiket vágatsz, rossz esetben fél év alatt nő annyit a haj, szerencsésebbeknek is kell 2-3 hónap. Ha állandóan levágod, amit nőtt, akkor persze hogy nem lesz látványosan hosszabb.
Belsőleg érdemes táplálni, a pakolások csak a külső károsodások ellen jók elsősorban, ha nem törik a hajad, ettől ne várj nagy áttörést. Csinálj egy vitaminkúrát és frissítő vágásnak legközelebb érd be 1-2 centivel - persze ha törik és amiatt kell többet, akkor annyit. Akkor viszont használj valami jobb féle hajvégápoló olajat, krémmánián kereshetsz az igényeidnek megfelelőt.
Köszönöm a válaszokat!
Nyáron frufrum volt.Mostanra a mellemig ér.Az a rész rendesen nő annak ellenére,hogy 2-3 havonta szintén abból is ugyan annyit vágnak.Akkor a többi miért marad le?
Nem értem ezt...
Lehetséges,hogy az lenne a gond,hogy átlag kiengedve hordom és emiatt "lekophat" a vége?
Köszi a válaszokat!Nem fogok sűrűn vágatni mostantól.
Különben abban a hittben voltam,hogy a frissítő vágástól valamiért gyorsabban kezd nőni a haj.
#7-es...volt majdnem 8 hónapja.És igen,addig ér jelenleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!