Ilyen hajat szeretnék! Szerintetek jól néz ki, megéri?
Figyelt kérdés
Szóval, így szeretném leborotváltatni:
És ilyen színt szeretnék:
Jelenleg középbarna, oldalt van elválasztva, és meguntam,mellesleg ez nagyon tetszik. :D 14 éves vagyok, most megyek majd gimibe, ezért inkább csak nyáron kezdenék bele az újításba. Nektek tetszik?
2016. jan. 22. 12:43
1/6 anonim válasza:
ha neked ez tetszik akkor vágj bele :) ne érdekeljen más véleménye!
2/6 anonim válasza:
ez nem olyan durva felnyírás, szóval nekem nincs bajom vele különösebben, mégha nem is csinálnék ilyet. :D a szín nagyon szép kék. ha rendesen megcsinálod, nem lesz ilyen nagy lenövésed, szép a hajad, akkor szerintem nagyon szép lenne ez a haj. én is megvártam a nyarat, igaz egyetem előtt, és csak akkor festettem be a hajam. :D
3/6 anonim válasza:
Neked kell tudni végülis, meg persze a szüleiddel kell megbeszélni. De azért ha ilyen hajat akarsz az azzal jár hogy le kell szívatni fehérig a barnát, aztán 2 hetente kékkel festegetni. Egyik sem tesz jót a hajnak és nem láttam még olyan 14 évest akin ez jól állna, mert ennyi idősen még stílusotok sincs már bocs, nem sértésnek szántam, de így van. Ez a haj marha jól néz ki egy nőiesen vagány csajon. Egy sportcipős, cicanacis/farmergatyás tinin inkább vicces lesz csak.
4/6 anonim válasza:
Figyelj ha neked tetszik akkor hajrá.
Az más kérdés hogy az én ismeretségi körömből egy fiúnak se jön be.
5/6 anonim válasza:
ha meglátnálak elhányám magam de az is lehet hogy megvernélek..
6/6 A kérdező kommentje:
Ötös: és miért?:) természetesen nem ilyen a hajam, max nyáron, és legfeljebb a színe lesz hasonló, a nyírást nem hinném, hogy engedik.
2016. márc. 29. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!