Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennával csak vöarös hajszínt...

Hennával csak vöarös hajszínt lehet elérni vagy feketét is?

Figyelt kérdés
2016. jan. 22. 08:32
 1/4 anonim válasza:
81%

Mindkettot!:)

A feketet nem ajanlom, fel eve folyamatosan leszivtak a hajam, es festik es meg is igy csak sotetbarna. Nem tesz jot a fejbornek sem, aki erzekeny ra mint en, annak nagy sulyos hajhullast, korpasodast okoz. A henna onmagaban egeszsegesebb mint a bolti vegyszeres hajfestekek, de a fekete szinu henna semmivel se jobb!:)

Sok sikert a festeshez, ha barmi kerdesed van irj:)

Es ha hasznos volt akkor nyomj egy zold pacsit:)

2016. jan. 22. 08:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Feketét is lehet elérni olyan keverékkel, amiben van elég indigó. Én a khadi márkát ajánlom, csak természetes összetevők vannak benne.

Önmagában amúgy olyan, hogy fekete henna nincsen.

2016. jan. 22. 09:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Feketét indigóval tudsz. Vagy olyan készítménnyel, amiben henna és indigó is van, bár az ilyen inkább sötétbarna hajat csinál, a henna magában pedig vöröset. Fekete hennáról még nem hallottam.
2016. jan. 22. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Jól írták előttem, a henna vörösre fest, indigóval keverve barnás árnyalatot kapsz, magában az indigóval lehet teljesen feketét elérni.

A dobozos festékek amiket hennás hajfestékként árulnak, de fekete, lila stb. színűek, azok ugyanúgy káros vegyi anyagokkal vannak keverve, akkor már nyugodtan vehetsz sima hajfestéket is amit sokkal könnyebb használni.

Indigóval festésről itt olashatsz:

[link]

2016. jan. 22. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!