Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen gyantát ajánlanátok?

Milyen gyantát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Eddig borotváltam, de most ki szeretném próbálni a Meleg gyantát. Hideget már próbáltam, de nem vált be.

Viszont fogalmam sincs, melyik lenne jó. Ha patronosat veszek, akkor azt is tudom használni úgy, hogy nincs gyantamelegítőm? Vagy milyet vegyek? Láttam a boltban olyat, ami tégelyben volt. Az milyen?

Illetve mit kell még feltétlenül beszerezni hozzá? Gondolom azok a csíkok amivel le tudom húzni az kell. És azon kívül?

2016. jan. 22. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha meleggyantát akarsz házilag, a legcélszerűbb, hogy felforralsz vizet, és abban melegíted fel a gyantát. A patronoshoz legalábbis alkalmazható. Lehúzó csíkokat mindenképp vegyél.
2016. jan. 22. 10:52
 2/3 anonim ***** válasza:

A melegvizes patronmelegítésnek semmi értelme. Egy patron melegítő meg 3000 ft, nem ettől megy csődbe senki, a patront egyenletesen melegen kell tartani végig gyantázás alatt. De nem szabad hogy túl forró legyen mert megéget akkor. Melegvízben melegítve fogalmad sem lesz mikor jó egyáltalán.

Ha nem akarsz gyantamelegítőt akkor tégelyes gyanta jó megoldás. Abból is van több fajta. Mondjuk én az elasztikus meleggyantát ajánlom, nem kell hozzá lehúzócsík sem, nagyon könnyű használni bármelyik részeden.

Gyantázás után olajjal kell lemosni a maradékokat, szóval egy jófajta olajat sem árt beszerezni, hogy ne sütőolajjal kend a bőröd. Megteszi az is ha más nincs, de jobb egy bőrápoló olaj.

2016. jan. 22. 13:48
 3/3 anonim válasza:
Fenyőgyantát.
2016. febr. 20. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!