Van pár jó ötletetek a hajnövesztéssel kapcsolatba? Mert 8-ra megakarom hosszabra növeszteni.
Hát reggel 8-ra aligha fog megnőni...
De egyébként szedj valami multivitamint és használj a fejbőrödre valami keringésserkentőt. Rozmaring illóolajat pl, ha bírod az illatát.
Sokaknak bevált a ricinus, kipróbálhatod azt is. Nekem mondjuk semmit nem segített, de valaki az életére is megesküdne, hogy gyorsabban nőtt miatta a haja.
DM hajkapszula. Nekem sokkal szebb lett tőle a hajam, valamint dúsabb, és rövid időn belül nagyon sokat nőtt. Ráadásul nem drága. (Ha jól emlékszem 1000 forint sincs, és 2 hónapig elég) Viszont vannak hátrányai (bár kinek mi). Én például nagyon pattanásos lettem tőle (alapból csak azokon a napokon jön ki maximum 2 pattanás az arcomon)
Szerintem egy próbát megér.
Az emberi tevékenységek között az egyik igazán nagyon kényelmes "munka" a "hajnövesztés".
Mindössze HAGYNI KELL. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!