Mitől hullik egyre jobban a hajam?
Kb 2 éve elkezdtem növeszteni, mert megtetszet ez a felkötött (topknot) stílus. Nekem egészen rövid hajam volt előtte (2-3cm) ugyhogy elég sokat szenvedtem vele mire megnőtt olyan hosszúra hogy rendesen összedtudjam fogni. Kb fél éve már éjjel nappal úgy van a hajam és kb 2 hónapja elkezdett egyre jobban hullani. Most ott tartok ha megfésülöm egy marék hajam jön ki...
Mindig is problémás hajam volt, 1 nap alatt teljesen bezsírosodik ezért elkezdtem lakkozni és úgy 2-3 napig megvan. Általában ilyen időközönként mosom.
Szerintetek miért hullik?
19/f
Lehet attól, hogy hosszú.
Nálam is kb. akkor ritkulhatott meg nagyon a fejtetőmön mikor hosszabb hajam volt, most pl. 9 milisre volt nyírva, tehát már évek óta rövidre van nyesve, és szerintem stagnál, vagy lassulhatott a dolog, másképpen szerintem már lenne teljesen kopasz rész. (Vagy örökölhettél hasonló "ínyencséget", tehát hajritkulást, kopaszodást.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!