Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hosszú haj mikor áll jól...

A hosszú haj mikor áll jól egy fiúnak /férfinak?

Figyelt kérdés

Akkor rosszul állna nekem a hosszú haj,ha kémény a hajam?

15/f

2016. jan. 19. 16:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Mennyire hosszúra akarod?
2016. jan. 19. 17:07
 2/12 anonim ***** válasza:

Ez tetszik?

[link]

2016. jan. 19. 17:18
 3/12 anonim ***** válasza:
Nekem most vállig ér pl de nekem jól áll de láttam már olyat akinek nem állt jól és hosszú volt... ( a fodrász lányok vadásznak rám)
2016. jan. 19. 18:03
 4/12 Kenzo Tenma ***** válasza:
Nekem hosszú, de kiengedve nem áll valami jól, mert göndör hátul és nagyon nagy így. Fel szoktam kötni, kényelmesebb és jobban is áll.
2016. jan. 19. 21:12
 5/12 A kérdező kommentje:
Első:először olyanra mint amilyen Kurt Cobain-nek volt.Ha az tetszik,akkor lehet hosszabb.
2016. jan. 19. 22:45
 6/12 anonim ***** válasza:

A fiúknak akkor áll legjobban, a hosszú haj amikor egyenes a hajuk.

Milyen az a kemény haj?

2016. jan. 21. 12:34
 7/12 A kérdező kommentje:
Utolsó:beáll úgy,ahogy hajmosás után megszárítom.De azt hallottam,hogy ha hosszú a hajad akkor ez változik.
2016. jan. 21. 14:18
 8/12 anonim ***** válasza:
Kerek archoz nem áll jol szerintem, foleg ha nagyon lelapul. Nem áll jol, ha lusta vagy törődni vele es hagyod zsirosodni (ezt sajna eleg sok hosszuhaju "elköveti", nem áll jol, ha kopaszodsz, plusz nekem nem tetszik, ha "husisabb" fiúnak hosszu a haja. De ez az utolso szerintem csak az én hulyesegem. Gondor hajjal is jol állhat a hosszu haj, bar tenyleg inkabb összefogva. Nekem nagyon tetszik a vállig érő kurtcobainos, meg a hosszabb verzio is. Persze a legjobban akkor nez ki, ha a stílusod is megy hozza.
2016. jan. 22. 20:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Nekem hosszúkás,ovális fejem van és egyenes hajam.A szemüveg nem lehet kizáró ok?
2016. jan. 23. 15:42
 10/12 anonim ***** válasza:
Szemüveges fiút még soha nem láttam hosszú hajjal, de szerintem ez sem kizáró ok. Növeszd meg szerintem nem fog rosszul állni.
2016. jan. 23. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!