Tetszik nektek a platinaszőke haj?
Figyelt kérdés
mindenki véleményére kíváncsi vagyok :)2010. márc. 27. 15:51
11/22 anonim válasza:
Én imádom a szép szőkét, de ez nekem túl lúvnyás szőke:(
Meg az össze ilyen világos műszőke.
Nekem a középszőke, vagy a természetes világos hamvasszőke jön be, persze nem ilyen világos változatban.
De én nem akarok feltűnő lenni, csak természetes szőkésbarna.
12/22 anonim válasza:
Sem a platinaszőke haj, sem Kelemen Annácska nem tetszik.
13/22 anonim válasza:
Van akinek kifejezetten jól áll. Persze nem azokra gondolok akik a butus-szőke stílus megrögzött hívei, mert őket nem bírom, rajtuk nem szeretem.
14/22 anonim válasza:
A 16:38-as linked kifejezetten ringyós. És a lány is. Mondhatni csúnya. Szerintem ne akarj ilyen lenni.
15/22 anonim válasza:
Nekem tetszik,igaz nekem természetes sötétbarna a hajam és így is marad (azt hiszem):D:D
De azért ha neked tetszik,akkor próbáld ki:)
16/22 anonim válasza:
Nekem nem tetszik,számomra ez olyan műnős,egyáltalán nem hat természetesnek,sőt,ez jelképez mindent,ami mű!Valahogy jobban tetszik az aranyszőke,a szőkés barna,a középszőke,a bézsszerű,a mogyoró,vagy homokszőke.Azok szép színek,de ez egyenesen taszító számomra.
19/22 anonim válasza:
Tetszik, csak épp nem az ilyen szolizott tömegribiken. De a hozzá illő fehér bőrrel, világoskék szemmel gyönyörű tud lenni. Finnországban sok ilyet látok, húúú nagyon szépek:) A képeken lévő csajok inkább undorítóak (számomra).
20/22 anonim válasza:
Borzasztóan mű, undorító.
Az első kép pedig ijesztő. Szó szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!