Nagyon látszódna? Vagy van erre más megoldás?
Figyelt kérdés
Egy nem normális osztálytársam bele dobott a hajamba egy kisebb darab rágót. (kb akkora sztem mint egy félbe vágott rágónak a fele) És nagyon bele ragadt! :(
Ha jól érzem hátul van és a fejbőrömtől kb 10-15 centiméterre. Próbálta vízzel is kiszedni de nem jött ki.
Érdemes lenne levágni? Nagyon látszódna ha levágom?
A válaszokat előre is köszi! 13/L
2016. jan. 18. 14:54
1/4 anonim válasza:
Szerezz jeget és teljesen jegeld le a rágót a hajadban. Vagy olajjal... bár azt nem próbáltam még, nem tudom rágóhoz jó-e az olaj. De a jég jó kell hogy legyen.
2/4 anonim válasza:
annó nekem is volt ilyen xD igaz nagynehezen, sok hajszálam árán sikerült kirángatni belőle.. nemsokkal azután mentem fodrászhoz, és mikor meséltem neki az esetet, mondott valamit, amivel ki lehetett volna szedni, csak már nem emlékszem mi volt, de a lényeg az, hogy szerintem mindenképpen próbálj meg felkeresni a fodrászodat valami gyors tanácsért!
3/4 anonim válasza:
Szia!
A jég jó megoldás, mert miután megfagyott a rágó ki lehet tördelni a hajból. Vagy a másik megoldás, hogy levágod azt a tincsedet és elteszed emlékbe vagy odaadod a barátnődnek, barátodnak ajándékként.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat! Végre jéggel sikerült kiszedni! Még egyszer nagyon köszönöm! :D
2016. jan. 19. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!