Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerinted milyen hajam legyen...

Szerinted milyen hajam legyen ballagáskor?

Figyelt kérdés

Rohamosan közeledik a ballagás napja és én nem tudom, milyen legyen a hajam. Apropó: a frufru durván 2 hónap alatt kb. mennyit nő?

Amúgy: A hajam körül-belül a lapockám végéi ér, barna és most van valami frufrum ( ha annak lehet nevezni. ) Mivel sokáig egyenes frufrum volt de meguntam és most növesztem egy ideje. Most olyan, ha nem húzom ki, akkor simán befedi a szemem.

Linkeljetek pár képet is ha tudtok. :)

Köszi előre is.

U.I: Nem akarok olyan nagyon ünnepélyeset.

2010. márc. 27. 14:06
 1/9 anonim ***** válasza:
csináld meg a frufrudat ilyen "puposra". :DD az jol néz ki
2010. márc. 27. 14:14
 2/9 A kérdező kommentje:
Az nem tetszik, bocsi. :S
2010. márc. 27. 14:41
 3/9 anonim válasza:
A leírtak alapján kb. így néz ki az én hajam is. 2 hónap alatt kb. 2-3 cm-t nő. Menj el fodrászhoz, ő majd megcsinálja. Nekem nemrég göndör hajat csinált, nagyon jól nézett ki, ha szabad így dicsérnem magam. Nem rossz, ha szereted a göndör fürtöket.
2010. márc. 27. 14:49
 4/9 A kérdező kommentje:
Szeretem is a göndör hajat, de csak akkor ha megcsinálják rendesen. :D Egyébként köszi, akkor remélem nem kell megint frufrura vágatni mert megnő annyira, hogy lehessen vele valamit kezdeni. :)
2010. márc. 27. 16:55
 5/9 anonim ***** válasza:
Húúú én a helyedben befesteném Lilára és kékre, fölül rövidre vágatnám és feltupíroznám *___* szerintem piszok jó és extrém is... ha valami alternatív fodrász csinálja akkor eszméletlneül szexi és kegyetlenül vad lesz!! ^^.
2010. márc. 27. 18:13
 6/9 A kérdező kommentje:
Azért ballagásra nem illik ilyen őrült hajjal menni. -.-
2010. márc. 27. 18:42
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Linkelhetek neked pár szép ballagási kontyot?:)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link] (ebben igencsak érdekesen festenél..) :D

[link]

[link]

2010. ápr. 29. 19:21
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy időt szántál rá. Sokat segítettél. :)
2010. máj. 2. 16:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Örülök neki, nagyon szívesen! :)
2010. máj. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!