Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szemöldök gondok. Valaki tud...

Szemöldök gondok. Valaki tud segíteni, vagy van itt kozmetikus?

Figyelt kérdés
Nem egyforma, az egyik lentebb van és más a formája is, próbáltam szemöldök porral, jó is lett, de a színt sose tudom eltalálni, sötétbarnának tűnik a szemöldököm, de ha azzal festettem be akkor meg nagyon látszott, valaki segítene hogy tudom szépen megcsinálni, hogy ne nézzek ki hülyén? 21 évesen szeretnék kicsit nőiesebb lenni, meg a normális szemöldök egy kicsit doba szerintem az arcomon. Képet küldök privátban, aki ért hozzá. :)
2016. jan. 17. 21:58
 1/1 anonim ***** válasza:

Szia, küldhtesz képet!

Viszont mindenképpen azt javasolnám, hogy menj el egy kozmetikushoz, aki kiszedné úgy, hogy minél inkább egyfora legyen. Utána már tudod szedni magadnak, amikor látod hol nőnek ki a rövid kis szálak.

Ha világos hajad van, a hajadtól néhány árnyalattal sötétebb szemöldök port válassz, ha sötét a hajad, akkor a hajtól 1-2 árnyalattal világosabbat, vagy megegyező színűt.

Az is fontos, mivel viszed fel a port. Vegyél egy ferde végű sminkecsetet és csak nagyon kevés port figyél fel rá és nem odanyomva óvatosan menj át a szemöldöködön vele. Sőt előtte érdemes átfésülni a szemöldököt, tiszta festék mentes szempillaspirál ecsettel.

Ha fennt van a por szemöldök zselével tudod fixálni.

2016. jan. 18. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!