Honnan tudom hogy már le lehet mosni a hamvasító sampont?
Figyelt kérdés
Kiszőkítettem a hajamat és mivel előtte vörös volt maradtak benne vörös foltok, elkezdtem hamvasítóval mosni és c-vitaminos hajpakolással kioldani belőle a vöröset, a végei már majdnem ezüstszőkék de a frusfrum még nemhogy szőke, de a végein a vörös is látszik akármennyit kenek rá, ott nem veszi be annyira vagy én rontom el valahgy?2016. jan. 17. 19:45
1/4 anonim válasza:
A hamvasító a sárgás árnyalatok ellen jó, a vörösre semmi hatása nincs (azt le kell szívatni). A samponnal meg simán kell hajat mosni, nem kell fent hagyni semeddig.
2/4 anonim válasza:
Én is hagyni szoktam rajta kb 5 percet, úgy egyértelműen több hatása van, de ha durván vörös és nem csak sárgás a hajad akkor azon valóban nem segít. Pár percnél tovább ne hagyd fenn mert nagyon kiszáríthatja.
3/4 anonim válasza:
Ha egy sima gyors hajmosással nem használ a sampon akkor inkább hamvasító folyadékot használj, az jobb, és egyáltalán nem káros. A sampon nem tesz jót a hajnak. A szőkített hajnak meg kifejezetten káros ha samponba áztatod percekre az egészet, mikor alapból kerülni kéne a hajvégek samponozását is.
4/4 A kérdező kommentje:
A vöröset már kiszedtem belőle egy-két narancssárga árnyalatú részt kivéve, de akkor kipróbálom a hamvasító folyadékot hátha jobban befogja a többi részt.
2016. jan. 17. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!