Egy középbarna haj vagy sötét attol kopik ha sikat mosom vagy mitöl? és mennyi ideig kopik?
*sötét
ja és persze festettre gondoltam
A sötétbarna lefog kopni a festett szőkére, de nem teljesen, hanem olyan csúnya vörösesre:P
Ajánlatom: a lenőtt eredeti hajadra ne fess a barnával, hanem csak a festett részt fesd be ugyanazzal a barnával
minden hónapban. 3 alkalom után már tartós lesz, de inkább négy! Szóval, ajánlom, hogy inkább minden hónapban fess utána, mert lefog kopni. Csak a lenőtt eredeti hajadat hagyd szabadon!
Én télen a szőkére festettem barnát, ami egy hónap múlva már erőteljesen kopott, ezért megismételtem, és akkor már 3-4 hónap múlva kopott le, kb. középszőkére.
Úgyhogy ajánlom a minden havi átfestést 3-4 hónapig. Persze ha nem akarsz újra szőke lenni.
Mert akkor várj még 2-3 hónapot, hogy szépe kijöjjön.
26.L
de szeretnék:P
vagy legalább világosabb lennni
neked mennyi idö után kopott ki belöle a nagy része?
amugy köszi a segitséget de írjatok még
Én vagyok a 14:34 es újra:)
Nekem volt hogy a szőkére festettem barnát és 3 hónap alatt lekopott, csak egy hibádzott: nagyon csúnya vöröses, néhol ily, néhol meg amolyan színe lett. Ezt úgy tudod helyre tenni, hogy vársz még 2 hónapot vagy egyet, ha szépen kopik, előbb -utóbb eléri a világos színt. És akkor fess rá egy 8.1-es mélységű festéket! Az amolyan középszőke kategória, de legalább kicsit helyre tesz az egyenletlenségeket. És azután te döntöd el, hogy maradsz a színnél, vagy még világosítasz.
De várj egy kicsit, hogy nyugodtan kopjon csak. A 8.1 az azért jó, mert az 1-es szám az a hamvast jelenti, tehát semlegesíti a vörös pigmenteket, amely a kopásból származik. Én is most kopóban vagyok, mert ősszel hullott a szőkétől vagy valamitől a hajam, így egy darabig ideiglenes barna lettem (eredetihez hasonló). De már 7 centis barna lenövésem van, és középszőke a kopott rész. Különben tök szép, és természetesnek néz ki, mert hamvasszőke voltam alatta és a barna is hamvas volt.
De ha szépen lekopik veszek rá egy 8.1 es szőkét, de legalábbis a barnától világosabbat.
Remélem tudtam segíteni :)
igen nagyon sokat segitettél köszönöm:)
csak még az lene a kérdésem (ami az eredetiis) h mitöl kopik pl ha mosom sokat akkor jobban kopik meg h mennyi idő? remélem nem sok..:D:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!