Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Egy középbarna haj vagy sötét...

Egy középbarna haj vagy sötét attol kopik ha sikat mosom vagy mitöl? és mennyi ideig kopik?

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 12:54
 1/9 A kérdező kommentje:

*sötét

ja és persze festettre gondoltam

2010. márc. 27. 12:56
 2/9 anonim ***** válasza:
Hát nem fog fehérre kopni.. Az eredeti hajszínedre fog.
2010. márc. 27. 13:07
 3/9 A kérdező kommentje:
de elötte szöke volt
2010. márc. 27. 13:09
 4/9 anonim ***** válasza:
Akkor szőkére fog.
2010. márc. 27. 14:24
 5/9 anonim ***** válasza:

A sötétbarna lefog kopni a festett szőkére, de nem teljesen, hanem olyan csúnya vörösesre:P

Ajánlatom: a lenőtt eredeti hajadra ne fess a barnával, hanem csak a festett részt fesd be ugyanazzal a barnával

minden hónapban. 3 alkalom után már tartós lesz, de inkább négy! Szóval, ajánlom, hogy inkább minden hónapban fess utána, mert lefog kopni. Csak a lenőtt eredeti hajadat hagyd szabadon!

Én télen a szőkére festettem barnát, ami egy hónap múlva már erőteljesen kopott, ezért megismételtem, és akkor már 3-4 hónap múlva kopott le, kb. középszőkére.

Úgyhogy ajánlom a minden havi átfestést 3-4 hónapig. Persze ha nem akarsz újra szőke lenni.

Mert akkor várj még 2-3 hónapot, hogy szépe kijöjjön.

26.L

2010. márc. 27. 14:30
 6/9 A kérdező kommentje:

de szeretnék:P

vagy legalább világosabb lennni

neked mennyi idö után kopott ki belöle a nagy része?

amugy köszi a segitséget de írjatok még

2010. márc. 27. 14:34
 7/9 anonim ***** válasza:

Én vagyok a 14:34 es újra:)

Nekem volt hogy a szőkére festettem barnát és 3 hónap alatt lekopott, csak egy hibádzott: nagyon csúnya vöröses, néhol ily, néhol meg amolyan színe lett. Ezt úgy tudod helyre tenni, hogy vársz még 2 hónapot vagy egyet, ha szépen kopik, előbb -utóbb eléri a világos színt. És akkor fess rá egy 8.1-es mélységű festéket! Az amolyan középszőke kategória, de legalább kicsit helyre tesz az egyenletlenségeket. És azután te döntöd el, hogy maradsz a színnél, vagy még világosítasz.

De várj egy kicsit, hogy nyugodtan kopjon csak. A 8.1 az azért jó, mert az 1-es szám az a hamvast jelenti, tehát semlegesíti a vörös pigmenteket, amely a kopásból származik. Én is most kopóban vagyok, mert ősszel hullott a szőkétől vagy valamitől a hajam, így egy darabig ideiglenes barna lettem (eredetihez hasonló). De már 7 centis barna lenövésem van, és középszőke a kopott rész. Különben tök szép, és természetesnek néz ki, mert hamvasszőke voltam alatta és a barna is hamvas volt.

De ha szépen lekopik veszek rá egy 8.1 es szőkét, de legalábbis a barnától világosabbat.

Remélem tudtam segíteni :)

2010. márc. 27. 17:23
 8/9 anonim ***** válasza:
bocs, 14:30-as:DD
2010. márc. 27. 17:24
 9/9 A kérdező kommentje:

igen nagyon sokat segitettél köszönöm:)

csak még az lene a kérdésem (ami az eredetiis) h mitöl kopik pl ha mosom sokat akkor jobban kopik meg h mennyi idő? remélem nem sok..:D:S

2010. márc. 28. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!