A kitepett haj visszano?
Figyelt kérdés
NE nezzetek bolondnak ha elolvassatok.Nagyon korpas volt a hajam es olvasgattam ,hogy jot tenne neki a testapolo hatha csak szaraz a fejborom. Egy alkalommal 2szer egymas utan boven bekentem a fejborom testapoloval.Es ha hiszitek ha nem eszrevettem ra par napra ,hogy puhabb lett a hajam a fejem tetejen es azota eltellt 1 ev es folyamatosan ritkul a hajam.Elkezdett elol is hullani a hajam Viszont gyerek korom ota idoszakosan tepem a hajam es most megint nekialltam tepni es erdekes modon ahol kitepen meg mielott kihullana visszano a haj.Arra gondolok hogy nem tetet jot a hajhagymaimnak aa testapolo es nem jutnak tapanyaghoz viszont ha kitepen, a hajhagymaim nem "szep gomb alakuak" hanem meg vannak nyulva.Szoval ha nem tepnem ki kihullan amagatol is.Ez mitol lehet vajon?2016. jan. 16. 20:59
1/2 anonim 

válasza:

Azt nem tudom mitől lehet, de szerintem hagyd abba a tépkedést, vagy ha nem megy, fordulj pszichológushoz. A hajhullás miatt megnézethetnéd a fejbőrödet is, a bőrgyógyász elküldhet vérvételre/góckutatásra is, ha indokoltnak találja.
2/2 anonim 

válasza:

A stressztől hullik az egész talán. De lehet, hogy nem.
Arra gondolok, hogy próbálj nyugisabb életet élni, és akkor magától sem fog kihullani a hajad, és nem is fogod tépkedni se. Nem tudom , miért érzel erre ingerenciát, hogy kitépkedd a hajad, de gondolom, nem tesz jót. Ne bántsd magad. Szeresd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!