Pasztellpink haj! Hogyan?
Erdeti hajszínem szőke, kicsit sötétebb árnyalatú szőke. Nyáron szeretném a hajamat befestetni pasztellpinkre, mert nagyon tetszik ez a szín, és úgy gondolom, illene hozzám. Mindenképp fodrászhoz mennék vele, nem szeretném elcseszni a hajam. Kb. mellig érő hajam van egyébként. Kérésem az, hogy akinek bármi tapasztalata van, ossza meg velem. Mennyire káros (előtte le kell szivatni kicsit biztosan, mivel sötétszőke a hajam, és kb. fehér kéne legyen az alap)? Mit ajánlotok esetleg?
Itt egy kép is, segítségnek: [link]
Alapjáraton elég erős, vastagszálú hajam van. Nem szeretném tönkretenni, de ha lehet, ragaszkodnék ehhez a színhez.:) Köszönöm előre is!
Több fodrász is mondta nekem, hogy ezek a hajszínezők kamuk, mert többnyire olyan erősen pigmentáltak, mint egy rendes festék. Ergo ha kicsit kopik is, megmarad a haj színe, főleg az ilyen extra színeknél. Suliba járok, és nem általánosba, úgyhogy engedik, meg nem igazán van beleszólásuk szinte felnőtt/tényleg felnőtt emberek kinézetébe. Mellesleg szerintem ez a hajszín nagyon lágy, még csak annyira sem rikít, mint egy vörös.
Viszont hogy a hajszínező így befogja a hajamat, mindenképpen lekéne szivatni...
Köszönöm a válaszod egyébként!
A hajadat fehérre kell szívni, majd színezővel befesteni. Legjobb erre, ha veszel egy erős pink színezőt, pl crazy color, és sok balzsammal felhígítva teszed a hajadra. A pasztell pink színezők nem fognak kb semennyire.
A szőkítést fodrász csinálja, a színezést magadnak is meg tudod oldani. Youtubeon vannak videók.
Nekem már lassan fél éve pasztell rózsaszínű a hajkoronám, és azóta minden hónapban kénytelen vagyok újra és újra leszívattatni a hajamat, de - jelenleg - még sincs semmi baja. Ezen a fodrászom is megvolt lepődve, mert ő is arra számított, hogy problémák lesznek a hajammal - szóval nem lehet tudni, hogy neked speciel hogyan fog majd reagálni a hajad a szőkítésre.
Amúgy, rendes tartós hajfestékkel is ellehet érni az pasztell rózsaszínt. Nekem Londa 0.65-össel van befestve, aminek eredetileg intenzív ibolyás-rózsaszínes színe volt, de az eltelt hónapok alatt annyit kopott, hogy pasztell rózsaszín lett belőle. Egyedül a lenövésemmel voltam bajok, mert ugye annál is meg kellett volna várnom, amíg kikopik, hogy egységes legyen a hajszínem, de nekem semmi kedvem sem volt felül ibolyás-pinkes hajjal mászkálni, ezt közöltem a fodrászommal is, aki addig ügyeskedett, amíg megtudta úgy oldani, hogy a lenövésemnél is ugyanolyan legyen színe, mint alul. ^^
(úristen, hogy mennyi szóismétlés volt az előbbi mondataimban)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!