A rövid hajtól vékonyabbnak tűnnek a lányok? Vagy az pont hogy kövérít?
Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 09:16
1/5 anonim válasza:
A hosszú haj semmivel sem fogkövérebbnek mutatni, mint a rövid. Ha kövér vagy, tökmindegy, milyen a hajad, akkor is kövérnek fogsz látszani, ha meg sovány vagy, akkor is tökmindegy, milyen a hajad, mert soványnak fogsz látszani.
2/5 maundrel válasza:
hát, én nem vagyok kövér,de mikor levágattam a közel derékig érő hajamat, vállig érőre, akkor hirtelen mindenki azt kérdezte hogy "híztál? az arcod pufibbnak tűnik, de lehet csak a hajad miatt" :S
3/5 anonim válasza:
A hosszú haj optikailag nyújtja az arcot, viszont a magasságot csökkenti. A rövid meg az ellentéte.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Amúgy tök arányos testalkatom van,mármint átlagos...csak már változtatnék...egyszerűen soha nem tudom megnöveszteni a hajamat:D
2010. márc. 28. 10:40
5/5 anonim válasza:
Igen a rövid haj kerekíti az arcod tehát "Kövérebbnek" látszol tőle.( ha eleve is ban fölösleged, ha nincs akkor sztem nem számít) :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!