Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehet dúsabb hajam?

Hogyan lehet dúsabb hajam?

Figyelt kérdés

Nagyon vékonyszálú. A rövid haj jól áll, de minden nap sok idő beállítani és kinéztem egy hajat, ami nagyon szép csak hosszú, de az én hajam túl vékonyszálú ahoz. Tudtok ajánlani valami krémet, vitamint, sampont, vagy bármit, amivel dúsabb lehetne a hajam?

Normálisan válaszolóknak előre is köszönöm!

13/L

2016. jan. 15. 22:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Egészséges életmód! Kevés vegyszer, sok zöldség és vitamin. Nekem nagyon jó erős a hajam és egyértelműen emiatt van. Persze nem azonnal látszik a hatás, kell neki pár hónap, amíg kitisztul a szervezet. Meg hát ez teljes életmódváltást jelent..

ÉS

ne hasznalj nem jo minosegu sampont,egy nap min,2x fesuld a hajad mert ha sokat fesulod eltorik! ha nem tudod kifesulni miutan kimostad akk erdemes balzsamot hasznalni hajmosas utan de csak a hajad aljara mert ha felulre teszed bezsirosodik.

ÉS

Ricinusolaj+olivaolaj keverék, felmelegíteni, rákenni a hajra, sityak rá, vagy valami ami nem engedi be a levegőt a hajadhoz. És puha is, dús is(bár rikítva van, ezért is kellett nekem, mert csúnya kiálló hajszálaim vannak), selymes is, erősebbek a hajszálak. Kevesebb töredezés, hajhullás.

valamit a netrol szedtem remelem bevalnak sok sikert

2016. jan. 16. 08:33
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tippeket! :)

Valaki nem tudja véletlen, hogy Nagykanizsa közelében hol lehet ricinus olajat beszerezni?

2016. jan. 16. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!