Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szőrtelenítő krémtől vörös a...

Szőrtelenítő krémtől vörös a fejem, segítség?

Figyelt kérdés

Arcra való szőrtelenítő krém (nem hagytam fenn tovább, kb 6 percig volt 10et lehet) megégette az arcom

kb 2 óra alatt hogy tüntetem el? sürgős

vörös a fejem segítség >__<

2016. jan. 15. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Alapozóval. Meg kenj alá valami bőrnyugtató krémet, aloe verásat vagy hasonlót, szerintem estére elmúlik a pirosság.
2016. jan. 15. 09:23
 2/5 A kérdező kommentje:

de nekem úgy

két óra alatt el kéne ezt tüntetni.

Kamilla vagy bármi?

2016. jan. 15. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:

kellett volna előtte egy allergiapróbát csinálni, nem véletlenül van ráírva, sok ember nem bírja ezeket a marha erős vegyszereket.

Tegyél rá mindenképpen valami nyugtató, hűsítő pakolást, keress rá neten, biztos van sok ilyen, amit otthon elkészíthetsz.

Krémes alapozót tegyél rá, se korrektort, se púdert, mert az tovább szárítja a bőröd.

2016. jan. 15. 09:30
 4/5 anonim ***** válasza:
termálvizes nyugtató spray, aloe vera, esetleg valami teljesen illat és színezékmentes érzékeny bőrre való hidratáló, bár gondolom ilyened nincs. szerintem ha nem muszáj, ne nagyon kenj rá semmit, se alapozót, se zsíros krémet. arcra amúgyis minek szőrtelenítő krém?? ugye tudod, hogy olyan hatása lesz, mintha borotválnád?
2016. jan. 15. 11:35
 5/5 A kérdező kommentje:

többet nem hasznalom az fix :D

utolag mar kar banni ez lett :D

viszont :D

kamillaba aztattam a fejem, hideget tettem rá, mostam hideg vízzel es fenisztil gellel kentem :D

ezt ugy másfél órán át felváltva :D

egész jól rendbe jött:D

köszi mindenkinek

2016. jan. 15. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!