Dauerolt a hajam. Alvas kozben mindig kiegyenesedik, mit tegyek ez ellen?
Nem fekszek le hajmosas utan vizes hajjal, igy szepen megszarad magatol es gondor lesz. Masnapra viszont itt-ott "kifekszem" a hajam, es kinyulik a hullam, kiegyenesedik. Mit tehetnek, hogy ne csak a hajmosas napjan legyen szep gondor?
Tegnap megprobaltam hajmosas utan a nedves hajamra hajhabot tenni, igy szaradt meg. De nem segitett sajnos. :(
Lehet a hajad textúrája olyan, hogy nem lesz benne igazán tartós a dauer,vagy pedig nem jól lett bedauerolva.
Hajszárításnak nézz utána, hogyan lehetne úgy szárítani, hogy jobban megmaradjon. Fodrászt kérdezd meg,vagy hajkellékesbe menj be
Hajszaritozni elvileg csak nagyon ovatosan szabad. En is tapasztaltam mar, hogy olyankor rettentoen szalkas lesz.
Koszonom a tanacsod, utanajarok. Teny, hogy szogegyenes volt a hajam, de sajnos az nem allt jol, ezert valtottam.
A göndör hajat is kell reggel igazgatni, nem mindenkinek marad meg alvás után.
Bevizezed a kezed, ráteszel egy kis hajbalzsamot, eldörzsölöd a két tenyered között, aztán beletúrsz a hajadba ott, ahol kiegyenesedik, és megmarkolászod a hajadat. A víz segít visszaugrasztani a tincset, a balzsam pedig azért kell, hogy szépen megmaradjon a göndörség. Vannak direkt göndör hajra való krémek, azok még jobbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!