Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen hajfestékkel fessem be...

Milyen hajfestékkel fessem be a hajam, hogy piros színű legyen?

Figyelt kérdés
Már sokféle hajfestéket kipróbáltam, de egyiktől sem igazán piros. Ajánlották az LK festéket, attól mondjuk jó színe volt, viszont iszonyatosan fogott, és nyáron ha izzadtam, folyt a piros lé a homlokon és a tarkómon lefelé. És az ilyen palette-tűzpiros meg sem kottyan a hajamnak. Vörös leszek tőle. Egyébként sötét barna színű az eredeti hajam. Mit ajánlotok?
2008. szept. 16. 18:53
1 2
 11/15 anonim válasza:
100%

Ezt a melírporos festést én is szoktam csinálni,valóban nagyó jó rikító bordós-piros lesz.De hamar kopik !

Van egy ugyanolyan rikító piros hajfesték ,a neve:MATRIX

amerikai,Mátrix Red,mert van többféle árnyalatú.Ritkán lehet kapni fodrászkellékesnél is,van ahol még nem is hallottak róla,és egy doboz ára:1900 ft.Csak a saját mátrix oxijával lehet használni !

2008. szept. 23. 12:26
 12/15 anonim válasza:
teolyan rockeres pirosra akarod?
2009. máj. 6. 09:54
 13/15 anonim válasza:
Subrina hajszínező hab nekem bevált. ;)
2012. jún. 21. 14:59
 14/15 anonim válasza:
Előző vagyok.Előtte le kell szívatni. :/
2012. jún. 21. 15:16
 15/15 anonim válasza:
Valakiii! :D :$ Nem tud nekem küldeni képet h milyen lesz a haja ha piros melir port használ?:$ :)))
2012. nov. 28. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!