Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Baj az ha a hajfestékhez lévő...

Baj az ha a hajfestékhez lévő 9%os hidrogén peroxidot hármasra cserélem?

Figyelt kérdés
Szőkített hajam van tavaly május óta, mivel az eredetí hajszinem barna és sokáig festettem feketére ezért lekellet szívatni,hogy újra barna legyek,mogyoróbarna hajfestéket vettem de a szinelőhivő 9%os hidrogén.peroxid,de szerintem ha azt összekeverem a festékkel és felrakom a hajamra 40percig hát utána nem marad hajam,azt nem tudom ha kicserélném hármas oxira az baj lenne? Fodrászhoz nem érné meg elmennem mert a hajam a fenekemig ér és akárkit kérdeztem 10ezerért csinálná a hajam és ez a legolcsóbb ár...Meg nem szeretek fodrászhoz járni mert mindegyik elrontotta a hajam...
2016. jan. 10. 10:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Befestettem,befogta a hajam mindenhol és nem lett foltos
2016. jan. 13. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!