Lányok az tényleg ennyire gáz ha egy fiú lehúzható arcpakolást használ?
Sose gondolkodtam ezen mert az exbarátnőm kozmetikusnak tanult szóval elég elfogadott sőt elvárt volt h fiúként az arcommal sokat foglalkozzak. Igazából ő beszélt rá h mindenféle kencét kenjek az arcomra. Aztán mivel messze jobban néz ki így most az arcom ez a szokás meg is maradt.
A mostani barátnőm viszont szó szerint kiröhögött miatta amikor meglátott... szerinte nem túl férfias.
Amúgy heti 1x használom, meg még bőrradírt, és naponta bekenem hidratáló krémmel az arcom. Mondjuk a krém nem zavarja a barátnőmet. Én nemtudom mi a különbség...
Szerintem nem gáz.
Ha szép a bőröd, az csak jó, nem? :) Ezzel semmi gond nincs.
az igénytelenség férfias? ne...
semmi gond nincs azzal, hogy tisztítod/ápolod a bőröd.
Nem gáz, de az is tuti, hogy én is kiröhögném a pasimat, ha pakolással a fején megjelenne. Egyszerűen groteszk látvány és kész. :D
Ne vedd magadra. Szerintem a legtöbb srác is kiröhögi a csajt, ha meglátja így.
A kérdésből ítélve még nem éltek együtt, szóval a kozmetikázást olyankorra időzítsd, amikor nincs ott. Ha mégis együtt laktok, akkor meg igazán kibírhatsz némi cukkolást. Ha humorérzéked sincs, az már tényleg gáz.
Egy idő után nem vicces, pláne ha az a szándéka vele, hogy megbántson.
Szerintem normális dolog, hogy az ember ki akarja hozni magából a legjobbat.
Én is kinevetném a barátomat,ha meglátnám így,aztán megkérném,hogy ha már így belelendült,akkor csinálja már meg az én arcomat is,aztán kölcsönösen nevethetünk a másik fején:D
Amúgy nincs benne semmi gáz,csak sajnos még elégé élnek a nemi sztereotípiák,ezért az ilyen apróságok is nagy dolognak tűnnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!