Mi a véleményetek erről, a Moom for Men szörtelenítőről? S aki használta, az mit tapasztalt vele kapcsolatba? (link lejjebb)
Erről a termékről lenne szó! Ahogy én kitudtam venni, ez is egyfajta gyanta, de sokkal gyengébb, és csak a szőrszálakra tapad, Fanszörzeteltávolítására használnám, Pasi vagyok!
Tapasztalatokat kérnék főleg! A válaszokat előre is Köszi!
Akkor mit ajánlanál, késöbbieknek, mit ajánlanátok helyette?
Borotválni nem akarom, mert így is elég erős a szörzetem. Próbálkoztam a gyantával, de azt nem bírom, a hónaljamat is gyantázza a bnőm, de azt már megszoktam, az nem fáj.
De ott nem bírnám ki a sima gyantát. Szörtelenítő krémre gondoltam, de sok rosszat hallotam a veet-ről. aztán olvastam az Opilca-ról Ujjabban Pilca, h az gyengébb, meg nem büdös, de nem akarom h vérezzen a herém. Keresgélés közbe erre találtam, de nem tudtam eldönteni h jó-e.
Hmm, azt hiszem megvan mire költöm a következő fizetésemet :)))
Szerintem jó lehet, bár csodát gondolom ne várjunk...
De, hogy 8 hétig sima marad utána a bőr?
Hát nem tudom de a sima epilátorra/gyantára ugye 4 hetet mondanak, nekem az 7-10 nap. Haveroknak is kb annyi.
Ha komolyan 8 hetente kell csak szőrteleníteni én... nem is tudom mit csinálok :D
Én használtam veet-et eszedbe ne jusson megvenni!
Szörnyű volt! Nekem nem annyira erős a szőrzetem, de még ezt se oldotta fel rendesen a krém 3szor kentem fel és mostam le de még azután is rá kellett menni a borotvával. És az egész undorító volt.
Opilca nekem is van itthon, (akciós volt) de még nem használtam...
Én epilátort használok, gyantát nem bírom.
Ha nagyon nagy a szőt, akkor borotválom és csak később megyek rá epilátorral. Ha nem túl nagy a szőr akkor nem fáj annyira, ahogy tépi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!