Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A homokszőke az milyen szín?...

A homokszőke az milyen szín? Meleg vagy hamvas?

Figyelt kérdés

Milyen lesz a világos homokszőke a barna hajamon? Sárgás, hamvas, vagy natúr?

Egyáltalán,milyen? Természetes?

2010. márc. 25. 20:35
 1/5 anonim válasza:
50%

Meleg. Mint én!

24/F

2010. márc. 26. 00:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nem feltétlenül meleg. Különben is annak itt van az első válaszoló :D

Inkább hamvas talán, bár ennek is több árnyalata létezik, szóval ezt így nem lehet megmondani.

Szerintem sárgás nem lesz, esetleg kicsit sötétebb szőke mint mondjuk a dobozon lévő képen.

2010. márc. 26. 00:34
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a meleg válaszolónak is a kérdést:D

A második válaszolónak is köszi:D

2010. márc. 26. 07:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem hamvas inkább. Semmiképpen nem sárgás, vagy vörösesszőke, szóval vagy natúr, vagy hamvas. De persze a saját hajszíned is befolyásolja az eredményt...
2010. márc. 28. 11:57
 5/5 anonim válasza:
én L'oreal Casting Creme Gloss 1013 világos homokszőkével szürkésbarna lettem.... (előtte 1021 világos gyöngyszőkével volt festve, természetesen is világos szőke hajam) szóval és senkinek se ajánlanám, rémesen ronda színe lett.... és a legrosszabb az, hogy semmit se lehet vele kezdeni :( kerüljétek a homokszőkét!!!
2012. szept. 28. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!