Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tényleg igaz, hogy megszűnt a...

Tényleg igaz, hogy megszűnt a Vitanol C?

Figyelt kérdés
3 Rossmann-ban is jártam az elmúlt hetekben, de egyikben sem találtam. Végül aztán rákérdeztem az Árkád Rossmannjában (mindig ott vettem a Vitanol C-t) és azt mondták, kivonják a forgalomból. :( Ti tudtok valamit? Igaz ez? És ha igen, lesz helyette valami hasonló?
2010. márc. 25. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
nem tudom, lehetséges hogy igaz,mert én is kerestem már több rossmanban is aztán akkor találtam pont amikor már nem akartam venni,azóta sem láttam!
2010. márc. 25. 14:38
 2/7 anonim ***** válasza:

A kérdésre nem tudom a választ, de ha kivonják, akkor az nem véletlenül van, így ne is akard megtalálni.

Ha minden oké lenne vele, akkor nem vonnák ki...

2010. márc. 25. 14:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Én írtam a Rossmannak,és leírta nekem a hölgy (kb 1 hónapja),hogy hol lehet kapni Budapesten.Nem sok boltot írt..sajna azóta már nincs meg a lista,de kb 5 max 7 üzletet sorolt fel.
2010. márc. 25. 15:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is voltam egy csomó rossmannban és nem találtam ,sőt ami volt ugyanaz csak kék lötyis az meg le volt árazva 200 FT-ra :O,na akkor elgondolkodtam h.lehet azért mert olyan anyagot találtak benne ami káros lehet.200 FT az már elég gyanús!úgyhogy ha én látok biztos nem fogok már venni
2010. márc. 25. 16:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én meg pont úgy voltam vele, hogy eddig soha sehol nem találtam, aztán 2-3 hete volt a Rossmannban, vettem 2-t. Múlt héten voltam, de már nem volt, és a dm-ben is láttam, hogy leszedték a másik 3 fajtát, ami mindig szokott lenni. Kiárusították a maradékot, úgyhogy lehet benne valami, hogy meg fog szűnni.
2010. márc. 25. 19:02
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
vááááá....milesz most veletek, soha többé nemfog női már a hajatok, uram atyám, mileszmooooooooooooooooooooooooost?
2010. márc. 25. 20:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Bp-en én sem találtam, igaz "csak" 3 helyen néztem meg. Viszont egy vidéki kis városban még volt! :)
2010. márc. 27. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!